NAMA ITEM KUANTITI HARGA JUALAN
Tiada sebarang item dalam bakul pembelian anda.

SKANDAL LIBERO

Sila tunggu...

Terdapat 16 pelawat sedang melihat item ini.
RM 5.00 RM 20.00
MAKLUMAT ITEM
KATEGORI BUKU
GENRE SUKAN ISLAMIK FIKSYEN CINTA
PENULIS NAUFAL TARMIZI
PENERBIT LEJEN PRESS
BIL. HALAMAN 302
ISBN 978-967-05910-6-3
DEFINISI
< span > Sepakannya padu, penyudahnya tajam dan gelecekannya juga mengagumkan. Sebagai seorang pemain kebangsaan dan memakai lilitan kapten, tiada apa yang lebih penting berbanding kejayaan pasukan kebangsaan di pentas kejohanan Asia Tenggara tatkala negara masih bermimpi untuk muncul berentap di kejohanan dunia.

Di kala itu, Andrea terus menagih perhatian Zharif hinggakan rela mempertaruhkan harga dirinya kerana inginkan cinta kapten kebangsaan itu. Susur karier Zharif terhunjam dek kerakusan cinta Andrea, lalu menyebabkan pelbagai masalah timbul menerpa. Kes khalwat antara Zharif dan Andrea yang diuruskan Nusaibah terganggu dek desakan pihak atasan supaya kes itu didiamkan.

Tanpa disangka Zharif pula tersepit di tengah-tengah pergeseran orang kuat FAM sehingga menjadi buruan pihak berkuasa. Hal ini memaksa dia mendapatkan perlindungan dari seorang tabligh. Tabligh itu membawanya merantau menjauhkan diri daripada pengetahuan masyarakat penggila bolasepak negara.

Liku-liku yang ditempuh menjadikan diri Zharif terpencil jauh daripada gah seorang pemain bola sepak profesional, namun minat dan jiwanya yang lama dipertaruh dalam arena bola sepak tidak pernah putus menyucuk semangatnya untuk kembali ke arena bola sepak tanah air.
SEBARKAN
KEDAI I AM LEJEN
No. 12-1, Jalan SS15/8B, SS15
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia