NAMA ITEM KUANTITI HARGA JUALAN
Tiada sebarang item dalam bakul pembelian anda.

SANCTUARIA

Sila tunggu...

Harap Maaf, item ini tidak tersedia untuk jualan.
RM 19.90
MAKLUMAT ITEM
KATEGORI BUKU
GENRE THRILLER MISTERI ISLAMIK
PENULIS SHAZ JOHAR
PENERBIT BUKU FIXI
BIL. HALAMAN 300
ISBN 9789670374840
DEFINISI

"Satu kampung ni tau pasal tempat tu. Orang-orang kat situ buat ajaran sesat. Sembah patung, sembah api, minum air kaki orang, seks liar, hisap dadah, sumbang muhrim, macam-macam lagilah kerja setan yang dorang buat."

"Mana Pakcik tau semua ni? Pakcik pernah pergi sana, ke?"

"Tak."

SANCTUARIA (baca: sang-tu-a-ria) membuka misteri satu kelompok manusia yang ingin mencari pegangan hidup yang lebih baik di satu dunia yang baru. Hidup yang lebih bebas dan bertoleransi. Tiada agama yang mengekang dan melarang. Tiada bangsa yang menang. Semua hidup dalam satu ideologi yang sama. Semuanya satu: Satu Sanctuaria.

MENGENAI PENULIS

SANCTUARIA buku Shaz Johar yang kelima selepas KOUGAR, TABU (telah dikombokan menjadi KOMBO KOUGAR + TABU), MENTAL dan CERPEN SHAZ JOHAR. Kesemuanya terbitan Buku Fixi. Kepada yang ingin mengikuti senda gurau dan lawak tawa penulis simbol seks ini, dia sering ditemui berkicau di laman Twitter @malayrhapsody dan gambar-gambar selfienya boleh ditatap dengan penuh mesra di akaun Instagram shazjohar. 

SEBARKAN
KEDAI I AM LEJEN
No. 12-1, Jalan SS15/8B, SS15
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia