NAMA ITEM KUANTITI HARGA JUALAN
Tiada sebarang item dalam bakul pembelian anda.

MEDAL HANGER I AM LEJEN

Sila tunggu...

RM 90.00
MAKLUMAT ITEM
KATEGORI CENDERALEJEN
GENRE BACAAN UMUM
PENULIS TIADA
PENERBIT TIADA
BIL. HALAMAN -
ISBN -
DEFINISI

ANDA SUKA JOIN MARATHON, BOLA, FUTSAL ATAU ACARA SUKAN LAIN? 

Nak pamerkan koleksi medal anda dengan MEDAL HANGER yang menyerlah? 

Pakai medal hanger IAMLEJEN ni, 

1. Sesuai untuk dekorasi bilik, rumah atau pejabat anda. 

2. Tak semestinya medal je. Lanyard dan mafla juga boleh digantungpamer dengan medal hanger ini. 

3. Kemasan cantik dengan material besi karbon (mild steel), sesuai dengan personaliti anda sebagai seorang yang aktif dan bergaya.

● Boleh sangkut antara 25-40 medal (bergantung kepada saiz medal)

● Setiap set medal hanger IAMLEJEN ini didatangkan dengan paper bag, skru dan wall plug. Lengkap. Tak perlu nak pening-pening kepala.

● Boleh juga jadi HADIAH buat yang tersayang. Ha! Selalu tak ada idea nak bagi hadiah apa kan? Ini baekk punya hadiah korang boleh bagi.

● Tak ada medal nak gantung? Lanyard kerja dan lanyard join event banyak-banyak yang korang dapat tu pun boleh sangkut pakai medal hanger ni.

Mafla pun boleh. 

Yang cantik-cantik, yang penuh kenangan tu kan elok kita simpan? Gitu.

SEBARKAN
KEDAI I AM LEJEN
No. 12-G & 12-1, Jalan SS15/8B, SS15
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia