NAMA ITEM KUANTITI HARGA JUALAN
Tiada sebarang item dalam bakul pembelian anda.

KOMBO KOUGAR + TABU

Sila tunggu...

Harap Maaf, item ini tidak tersedia untuk jualan.
Terdapat 17 pelawat sedang melihat item ini.
RM 26.90 RM 29.90
MAKLUMAT ITEM
KATEGORI BUKU
GENRE CINTA TEENLIT
PENULIS SHAZ JOHAR
PENERBIT BUKU FIXI
BIL. HALAMAN 532
ISBN TIADA
DEFINISI
Ini kisah dua wanita yang dihidangkan dalam satu buku. Kisah tentang citarasa mereka. Tentang bagaimana mereka cuba untuk berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah dengan orang lain walaupun mahu terus kekal berada di tepi norma hidup masyarakat Malaysia.

KOUGAR menceritakan tentang Kisha, seorang wanita yang telah berusia cuba mencari cinta dari lelaki yang lebih muda tetapi akhirnya terdesak untuk berkahwin dengan lelaki seusia yang bersembunyi di sebalik iman dan agama.

TABU melalui perjalanan hidup Bibi, seorang wanita bersaiz besar. Dia percaya kekasih Afrikanya seorang lelaki yang sanggup menerima dirinya seadanya.
MENGENAI PENULIS

SANCTUARIA buku Shaz Johar yang kelima selepas KOUGAR, TABU (telah dikombokan menjadi KOMBO KOUGAR + TABU), MENTAL dan CERPEN SHAZ JOHAR. Kesemuanya terbitan Buku Fixi. Kepada yang ingin mengikuti senda gurau dan lawak tawa penulis simbol seks ini, dia sering ditemui berkicau di laman Twitter @malayrhapsody dan gambar-gambar selfienya boleh ditatap dengan penuh mesra di akaun Instagram shazjohar. 

SEBARKAN
KEDAI I AM LEJEN
No. 12-1, Jalan SS15/8B, SS15
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia