NAMA ITEM KUANTITI HARGA JUALAN
Tiada sebarang item dalam bakul pembelian anda.

KISAH CINTA BUDAK SEKOLAH

Sila tunggu...

Terdapat 20 pelawat sedang melihat promosi ini. Promosi ini tinggal 32 naskhah sahaja lagi.
RM 19.80 RM 23.00
MAKLUMAT ITEM
KATEGORI BUKU
GENRE BACAAN UMUM
PENULIS MIKAEL SAHAJA
PENERBIT LEJEN PRESS
BIL. HALAMAN 293
ISBN 978-967-0591-67-4
DEFINISI

Sinopsis:

Ada satu benda yang kau kena tahu pasal budak sekolah agama ni. Walau namanya kedengaran suci, namun itu tak memberikan sebarang jaminan yang perangai budak sekolah agama ni 'less syaitonirrojim' daripada budak sekolah biasa.

Kalau kat sekolah biasa, jeneral syaitan terulung hantar dalam satu atau dua team bola bagi menghuru-harakan pemikiran budak-budak. Tapi kalau di sekolah agama, syaitan hantar satu armada. 
Ya, macam nak hantar perang kat lautan punya ramai.

Tu yang kadang bila melawat ke sekolah agama, jangan terkejut kalau ada yang main kejar-kejar dan lompat daripada meja ke meja macam beruk lapar pisang. 
Itu semua fenomena biasa. Masih level anak-anak je tu.

Dan ini adalah kisah budak-budak sekolah yang ingin membesar. Dari darjah lima hinggalah diorang.....

SEBARKAN
KEDAI I AM LEJEN
No. 12-G & 12-1, Jalan SS15/8B, SS15
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia