NAMA ITEM KUANTITI HARGA JUALAN
Tiada sebarang item dalam bakul pembelian anda.

KELIBAT SETAN

Sila tunggu...

Terdapat 17 pelawat sedang melihat item ini.
RM 5.00 RM 22.00
MAKLUMAT ITEM
KATEGORI BUKU
GENRE BACAAN UMUM
PENULIS YOANA DIANIKA
PENERBIT LEJEN PRESS
BIL. HALAMAN 286
ISBN 978-967-0591-445
DEFINISI
SINOPSIS:

NOVELLA KELIBAT

  Bagi Yudha, udara nyaman di pergunungan ini amat sesuai untuk kesihatan paru-parunya. Cuma apabila malam menjelang, rasa seram mula meresap.


Untuk Elisa, Setahun yang lalu, kakak yang sangat disayanginya menghilang tanpa kabar. Satu-satunya petunjuk yang ada hanyalah lokasi terakhirnya; sebuah telaga—tempat Elisa mencarinya sekarang. Dan Dewa pula, Setelah kecelakaan itu, dia merasakan yang dirinya terikat pada Elisa. Dan ada bisikan-bisikan jahat. Bisikan yang mencurigakan. Mereka bertiga bertemu di Vila Andaru. Tempat yang membawa mereka kepada sebuah petaka.

 

 

NOVELLA SETAN

 “Jika lima orang membentuk lingkaran, menyalakan lilin, dan bercerita kisah seram, yang keenam akan datang.  Dia yang tak diundang. Dia yang bukan manusia. Dia yang mendatangkan bencana bagi lima pencerita lainnya—” Bagi Rane, Devina, Rhodeo, Nanda, dan Abhirama semua itu hanyalah cakap kosong. Lima bersahabat sahabat itu menganggap ia hanyalah permainan untuk menakutkan budak-budak, mengisi waktu luang, atau menghilangkan rasa bosan. Namun, kini Rane tidak begitu pasti akan tanggapan itu. Apabila satu per satu cerita seram mereka menjelma nyata, dan nyawa menjadi taruhan. 

SEBARKAN
KEDAI I AM LEJEN
No. 12-1, Jalan SS15/8B, SS15
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia