NAMA ITEM KUANTITI HARGA JUALAN
Tiada sebarang item dalam bakul pembelian anda.

BLACKBALL

Sila tunggu...

Harap Maaf, item ini tidak tersedia untuk jualan.
RM 20.00
MAKLUMAT ITEM
KATEGORI BUKU
GENRE BACAAN UMUM
PENULIS FATH SHAILY
PENERBIT TERFAKTAB MEDIA
BIL. HALAMAN -
DEFINISI
< p > “Tak apa. Kau anggaplah perempuan-perempuan
kau jumpa ni adalah bola billiards ni.
Yang semua warna, kecuali warna hitam.”
“Asal?”
“Sebab kau kena save the best for the last.”
“Jadi maksud kau, perempuan perempuan aku
jumpa selama ni adalah untuk melengkapkan
misi aku iaitu untuk mendapatkan bola hitam?”
“Absolutely. Kenapa kau game over bila poket bola
hitam sebelum habis bola warna?”
“Sebab misi kau tak habis lagi.”
“That’s my man. Tak sia-sia kau belajar tinggi-tinggi.”

Aku mengiyakan apa je yang dia cakap kat aku.
Memang betul apa yang dia cakap.
Lepas aku luahkan semua benda terbuku kat dia
baru aku rasa lega sikit. Kitorang lepas tu
macam biasa, sembang kosong. Lepak mapley dan balik.
Boys will always be boys.

SEBARKAN